Huutomerkin Kirjoittajapaja

Torstaina 28.4. klo. 18.00 pidettiin Huutomerkin kevään 4. kirjoittajapaja Valveen sanataideluokassa. Pajan aluksi käytiin läpi viime kerran kotitehtävä, joka oli kirjoittaa jatkoa edellisessä pajassa kesken jääneeseen laululyriikaan, joka liittyi 3. pajan teemaan, musiikkiin.

Taasen 4. pajan teemaksi muodostui hetki. Ensimmäisenä harjoituksena Teija Anneli Jokipii piti rentoutumisharjoituksen, jonka jälkeen hän luki runon, josta assosioimalla luotiin teksti. Toisena harjoituksena oli kirjoittaa pamfletti. Harjoituksessa ei saanut jäädä pohtimaan kirjoittamaansa pitkäksi aikaa eikä käyttää pyyhekumia. Tällä pyrittiin saamaan tekstistä sponttaani.

Vaikka vappu verottikin kävijämäärää, tunnelma pajassa oli hyvä ja lopuksi jäi aikaa keskustella hieman kustannustoiminnasta, sillä eräs pajalainen on harkinnut omakustanteen julkaisua. Teija Anneli kokeneena kustannusalan konkari neuvoi kirjoittajakollegaansa. Seuraavan kerran kotitehtäväksi tuli kirjoittaa omasta tai fiktiivisestä Käännekohdasta, josta elämä ei palaa enää ennalleen tyylin ollessa vapaa.

Niin ja: seuraavan – ja kevään viimeisen – kirjoittajapajan aika ja paikka ovat vaihtuneet. Seuraava paja pidetään Ainolan puiston keskellä olevassa kahvila Tuomenkukassa maanantaina 30.5. klo. 18.00. Katsotaan, mitä sinne keksitään. Mahdollisesti jotain luontoaiheista. Mukaan voi tulla edelleen.

Siihen asti: Da daa.

Jussi Moilnen
Toinen kirjoittajapajan ohjaajajista

Kategoria(t): Kirjoittajapaja. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s